Huawei Watch 3 -kellot saapuivat myyntiin

Watch 3 Pro ja Watch 3 sopivat tyyliin kuin tyyliin taidokkaan muotoilun ja eri rannekevaihtoehtojen ansiosta.


 

Huawein uusimman Watch 3 -älykellosarjan laitteet ovat nyt myynnissä Suomessa. Watch 3 Pro ja Watch 3 sopivat tyyliin kuin tyyliin taidokkaan muotoilun ja eri rannekevaihtoehtojen ansiosta. Viimeisimmät liikunta-, terveys- ja yhteysominaisuudet taas tekevät molemmista kelloista hyödyllisen jokapäiväisen kumppanin.

 

Huawei Watch 3 Pro ja Watch 3 ovat nyt saatavilla. Kyseessä ovat markkinoiden ensimmäiset HarmonyOS-käyttöjärjestelmää hyödyntävät älykellot, jotka helpottavat käyttäjänsä jokapäiväistä elämää parannetulla käytettävyydellä, ammattilaistason terveys- ja liikuntatoiminnoilla sekä pitkällä akkukestolla.

“On hienoa esitellä ensimmäinen HarmonyOS-älykello Suomen markkinoille. Jopa kolmen viikon akunkesto, Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi liikunnan seuraamiseen sekä tyylikäs muotoilu muodostavat kiinnostavan paketin kaikille, jotka haluavat seurata monipuolisesti omaa hyvinvointiaan”, sanoo Joonas Nurmela, Huawein johtava PR- ja viestintäpäällikkö.

Tyylikäs muotoilu ja huippuominaisuudet kohtaavat

Huawei Watch 3 -sarjalaiset yhdistävät perinteisten rannekellojen ja älykellojen estetiikan parhaat puolet. Laitteissa on muun muassa kaartuva 3D-lasinäyttö, 316L-tyypin ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko sekä täysin uudenlainen pyöritettävä 3D-sivupainike, joka tunnistaa eri painallusvoimakkuudet ja vastaa käyttöön värinällä.

Watch 3 -sarjassa on myös tarjolla suuri määrä digitaalisia kellotauluja ja erikseen myytäviä rannekkeita, minkä ansiosta laitteet istuvat täydellisesti tyyliin kuin tyyliin.

Sekä Watch 3 Pro että Watch 3 ovat ammattilaistason kumppaneita liikuntasuorituksiin ja terveyden hallintaan, ja ne tukevat jopa 100 erilaista harjoitustilaa. Lisäksi mukana ovat muun muassa ruumiinlämmön tunnistus (1), verensokerinhallinta, kaatumisen tunnistus, hätätilanteiden SOS-toiminnot, sykkeenmittaus, Sp02-mittaus sekä unen seuranta. Laitteen avulla on siis mahdollista seurata terveydentilaansa kattavasti reaaliajassa. Kellot on varustettu perusteellisella käyttäjän tietojen suojauksella, ja käyttäjältä pyydetään suostumus ennen hänen tietojensa tallentamista.

Pisteenä i:n päälle Watch 3 Pro ja Watch 3 tukevat itsenäisiä verkkoyhteyksiä eSIM-palvelun avulla ja kelloissa on äärimmäisen pitkäkestoinen akku (2). Watch 3 Pro takaa viisi päivää käyttöä älykkäässä tilassa ja jopa 21 päivää pitkän akkukeston tilassa. Watch 3 taas toimii yhdellä latauksella kolme päivää älykkäässä tilassa ja 14 päivää pitkän akkukeston tilassa.

Saatavuus ja hinnat:

Huawei Watch 3 -sarjan myynti on alkanut Suomessa tänään 2. elokuuta. Watch 3:n suositushinta on 399 € ja kello on saatavissa kahtena kokoonpanona: harmaa metallirunko ruskealla nahkarannekkeella tai tumma metallirunko mustalla fluoroelastomeerirannekkeella. Watch 3 Pro:n suositushinta on 449 € ja kello on saatavissa harmaalla metallirungolla sekä ruskealla nahkarannekkeella varustettuna.

Erikoistarjouksena ensimmäisen kahden viikon aikana Watch 3:n tai Watch 3 Pron ostajat saavat kaupan päälle langattomat FreeBuds 4i -nappikuulokkeet. Kampanja on voimassa 2. – 15. elokuuta valikoiduilla jälleenmyyjillä. Katso tarkat ehdot täältä.

Huawei Technologies Oy kertoi asiasta tiedotteessaan 2.8.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kellojen siirto – valmistaudu näin!

Rado yllättää punaisella kellotaululla